- Letselschade claimen -

Heeft us letselschade opgelopen? Test op hoeveel letselschadevergoeding u recht heeft
header letselschade claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Robert M. tijdens hoger beroep opnieuw 20 jaar cel en tbs

26-03-2013

Het Openbaar Ministerie eist vandaag tijdens het hoger beroep van de zedenzaak opnieuw 20 jaar cel en tbs voor Robert M. Het OM gelooft niet dat Robert M. een innerlijke strijd heeft gevoerd tegen zijn seksuele gevoelens.

Volgens het Openbaar Ministerie zijn alle feiten bewezen en heeft Robert M. telkens zijn eigen seksuele gevoelens voorrang gegeven in plaats van de belangen en gevoelens van de kinderen. Hij heeft op het moment dat hij er van uitging dat de computerbestanden niet meer te openen waren de wachtwoorden van zijn computer afgegeven.

''Het gaat altijd over zijn eigen pijn, zijn eigen vloek. Hij is berekenend te werk gegaan, heeft de beelden die hij van het misbruik heeft gemaakt met trots verspreid onder andere pedofielen” aldus aanklaagster Bakker

Het OM vindt niet dat zijn huidige meewerkende houding niet mag leiden tot een strafverlaging want de schade die hij heeft aangericht is vele malen groter.

Het OM eist tegen Richard van O. (partner Robert M.) nogmaals 12 jaar cel voor het medeplegen van het misbruik waarbij Robert M. ongestoord zijn gang kon gaan.

Sleutelwoorden:
robert M, Openbaar Ministerie, zedenzaak, pedofielen, mishandelen, seksuele gevoelens

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16128 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Over ons
letselschadeclaimen.nl
Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen
kantoor

LetselschadeClaimen heeft een beoordeling van 8,9