- Letselschade claimen -

Heeft us letselschade opgelopen? Test op hoeveel letselschadevergoeding u recht heeft
header letselschade claimen
Klachtenprocedure

Klachten vestigingen.

Als u een klacht heeft over een van onze vestigingen dan kunt u deze aan ons doorgeven middels bijgaand formulier wij nemen dan contact met u op om de klacht verder met u te bespreken en zullen dan onze verdere maatregelen nemen. U kunt in de klacht wensen anoniem te blijven als u dat wilt.

Klachten letselschadebehandelaar

Indien u een klacht heeft over het letselschadebureau welke uw zaak behandelt dan willen wij heel graag dat u dit aan ons meldt, want het is onze taak om er op toe te zien dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Ook hier kunt u anoniem blijven als u dat wilt.

Wat doen wij met deze klachten.

Vestigingen

Wij zullen dan alles doen om de klacht op te lossen en zullen de procedures indien mogelijk veranderen en verbeteren. Ook kunnen wij waarschuwingen geven aan het desbetreffende vestiging en bij voordurende overtreding dan kunnen wij de samenwerking beŽindigen.

Letselschadebureaus

Hier zullen wij de klacht bespreken en u als klant tevreden stellen en corrigerend optreden.Verder zullen wij als de regels overtreden worden van het Keurmerk Letselschade de overtreding te allen tijde melden bij dit Keurmerk en in samenspraak met hen optreden tegen het desbetreffende bureau. Als er geen verandering optreedt dan zullen wij een melding doen bij alle beroepsorganisaties en zullen wij de samenwerking beŽindigen.

Stop de ellende!

Tros Radar - Letselschade claimen

Uitzending Tros Radar van 2 november 2009

Een ongeluk zit in een klein hoekje en heeft soms verstrekkende gevolgen. Ben je bijvoorbeeld buiten je schuld betrokken bij een ernstig ongeluk, dan krijg je te maken met allerlei instanties die zich buigen over jouw situatie, van artsen en medisch specialisten tot arbeidsdeskundigen, advocaten en verzekeraars.

De kans is dan groot dat je verzeild raakt in een ellenlange procedure met grote financiŽle en emotionele gevolgen. Om dit te voorkomen is drie jaar geleden de Gedragscode Behandeling Letselschade opgesteld. De code wordt gehandhaafd en gewaarborgd door de Letselschaderaad. Onder andere Stichting de Ombudsman, Slachtofferhulp Nederland en nagenoeg alle aansprakelijkheids- verzekeraars hebben de code ondertekend.

Een mooi initiatief, maar in de praktijk valt de werking ervan nogal tegen. Vooral verzekeraars houden zich niet in alle gevallen aan de code. Jaap Smit, directeur van Slachtofferhulp Nederland, erkent dat de code nog niet voldoende werkt. Hoogleraar Arno Akkermans van de Vrije Universiteit pleit daarnaast voor wettelijke maatregelen.

Geschreven door 30 okt 2009 17:46 Willem E.

Mijn vrouw liep 5 jaar geleden door gedwongen werkhervatting -ondanks ziekmelding dankzij ernstige (onder)rugklachten- een hernia op. Wij stelden haar voormalig werkgever daarvoor aansprakelijk. Inmiddels loopt die zaak ruim 4 jaar, en staat de deur van de verzekeraar van de tegenpartij (Delta Lloyd) nu eindelijk op een kier, al moeten we nog afwachten of hier een redelijke vergoeding uit voortvloeit. Gelet op de advocaatkosten alsmede medische e/a/ onderzoeken en rapportages moeten de kosten daarvan ergens tussen de vijftig mille en een ton liggen. Delta Lloyd hield zich vooral met juridische steekspelen bezig, omdat de causaliteit nu eenmaal moeilijk was aan te tonen, ook al liet de zorgplicht van werkgever hevig te wensen over. We moeten de hoogte van enige vergoeding nog afwachten, maar als Delta Lloyd voet bij stuk had gehouden waren we tot een rechtsgang overgegaan, wat ook het geval zal zijn als ze voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Van dat convenant is me dus niets bekend, wij hebben er in ieder geval niets van gemerkt.

Geschreven door 31 okt 2009 00:22 annet kinnegen

hallo allemaal
Hierbij heb ik een letselschade opgelopen,een wiplash. Ik stond stil en een man voor mij reed achteruit en knalde op mijn voorbumper(niet te zachtjes)was een oude man en had hem in zijn achteruit gezet. Dat is gebeurd in 1995,daar ben ik met Bureau Pals 12 jaar mee bezig geweest. Pas toen er een nieuw persoon kwam werken kreeg ik een bericht dat ik Ä7000,- kon krijgen en dat ze er niet meer uit konden krijgen,dat ik het beter kon accepteren. En daar ging nog de helft vanaf voor de kosten van de onderzoeken en bureau Pals. Dus ik heb het geaccepteerd en getekent dat het is afgedaan Dus ik zal er wel niets meer aan kunnen doen, maar wilde het toch even kwijt. Er was ook daarna een rug en nu een forse nekslijtage geconstateerd. Helaas kan ik nu niks meer doen. Ik heb dat 2 jaar geleden ontvangen en getekend.

Doe online melding van uw klacht

Meld hier uw klachten
Uw klacht
:
:
:
:
:
:
:
:

Letselschadeclaimen.nl
Landelijk servicepunt om gratis letselschade en autoschade te verhalen

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Fascinatio Boulevard 1158
2909 VA Capelle a/d IJssel

T: 088-ONGEVAL (088-6643825)

letselschadeclaimen.nl

Over ons
letselschadeclaimen.nl
Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen
kantoor

LetselschadeClaimen heeft een beoordeling van 8,9