- Letselschade claimen -

Heeft us letselschade opgelopen? Test op hoeveel letselschadevergoeding u recht heeft
header letselschade claimen
Medische-fout

Medische-fout

Een kleine fout kan erg grote gevolgen hebben. Bij medische ingrepen en behandelingen kunnen fouten gemaakt worden door de behandelend arts. Dit kan bestaande klachten verergeren of nieuwe klachten veroorzaken.

Medische fouten lastig aantoonbaar

De aansprakelijkheid bij medische letselschade is lastig te bepalen. De vraag die gesteld wordt is of de behandelend arts verkeerd of onvoldoende heeft gehandeld of nalatig is geweest in de behandeling of ingreep. Een situatie kan zich bijvoorbeeld voordoen waarbij er complicaties en letselschade zijn ontstaan tijdens een ingreep, maar de arts correct heeft gehandeld. Er is dan wel sprake van medische letselschade, maar een fout van de arts is niet aantoonbaar.

Verzamel medische bewijzen om uw zaak te ondersteunen

Om te beginnen is er het medisch dossier dat wordt bijgehouden door uw dokter/arts, deze kunt u opvragen bij de dokter of ziekenhuis. Verder is het van belang om alle correspondentie en bonnetjes goed te bewaren om het medische traject na te kunnen gaan. Voordat er een zaak kan worden gestart is het meestal ook noodzakelijk om de medische klachten nog eens vast te laten stellen door een onafhankelijke medisch specialist.

Keywords: medische fout, medisch dossier, medische misser, behandelend arts


Letselschade Test - Medische fout

Bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval?

Is er een ongeluk gebeurd? En heeft u hierbij letselschade opgelopen door nalatigheid van uw werkgever? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt

Bent u zelf een behandelaar van letselschadeslachtoffers? Klik hier.

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

(16132 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Over ons
letselschadeclaimen.nl
Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen
kantoor

LetselschadeClaimen heeft een beoordeling van 8,9