- Letselschade claimen -

Heeft us letselschade opgelopen? Test op hoeveel letselschadevergoeding u recht heeft
header letselschade claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ga goed voorbereid met de auto op vakantie dankzij de Schade App

07-07-2017

De zomervakantie staat weer voor de deur, dit betekent ook dat veel mensen van plan zijn de weg op te gaan. Heb jij geen schadeformulier in de auto liggen? Dat is geen probleem meer dankzij de Schade App.

Het is mogelijk om in heel Europa de gratis en gebruiksvriendelijke SchadeApp te gebruiken. Om het voor de meeste Europeanen nog toegankelijker te maken bevat de SchadeApp naast Nederlands, ook de talen, Engels, Duits, Pools, Turks en binnenkort nog meer talen. Hierdoor kunnen de autoschades in alle Europese landen gemakkelijker worden gemeld dan met het ouderwetse papieren schadeformulier.

Vooraf gegevens invullen

Je kunt je persoonlijke en verzekeringsgegevens makkelijk van te voren invullen. Dit kan je namelijk al een hoop tijd en invulwerk schelen bij het ontstaan van een autoschade. Tevens geldt dit ook voor huurauto's en leaseauto's. Het invullen van een papieren schadeformulier met pen is dus vanaf nu verleden tijd.

Europees Schadeformulier

Het digitale schadeformulier wordt door alle Europese verzekeraars geaccepteerd. De schadeApp voldoet namelijk aan alle voorwaarden van een Europees Schadeformulier. Je vult de schade samen met de tegenpartij in. De schadeApp neemt automatisch de locatie op, ook kunnen er foto's van de schade en situatie eenvoudig en snel worden geŁpload. Beide partijen kunnen de gegevens van het schadeformulier via de website www.schadeapp.nl thuis aanvullen, controleren en naar de eigen verzekeraar of leasemaatschappij sturen. De SchadeApp is te gebruiken voor mobiele telefoons die draaien op Android, IOS en Windows.

Digitale handtekening

Om de rechtsgeldigheid van een schademelding te waarborgen is een digitale handtekening vereist. Om de digitale handtekening te kunnen plaatsen is er een sms code nodig, die direct vanuit de app wordt verstuurd naar het opgegeven telefoonnummer.

100.000 downloads

Sinds kort heeft de schadeApp de mijlpaal van 100.000 downloads bereikt. Wekelijks neemt het aantal downloads en het aantal schademeldingen flink toe bij de SchadeApp. De SchadeApp is eind 2015 gelanceerd en is de best beoordeelde schade melden app van Nederland op basis van gebruikersreviews. Het is een initiatief van Autoschadeformulier B.V. Meer informatie is te vinden op schadeapp.nl

Sleutelwoorden:
schade app, schadeapp, mobiel schademelden, autoschade, schadeformulier

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16132 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Over ons
letselschadeclaimen.nl
Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen
kantoor

LetselschadeClaimen heeft een beoordeling van 8,9